Panex AGM d.o.o.

 

Adresa: Zagrebačka 101, 40000 ČAKOVEC, HRVATSKA

Porezni broj: 3796299

OIB: 89484156979

IBAN: HR4623400091116011755 PBZ

SWIFT: PBZGHR2X

Temeljni kapital: 100 000,00 kn uplaćen u cjelosti. Predsjednik uprave: Filip Miko.
Društvo upisano pri Trgovačkom sudu u Varaždinu pod brojem: Tt-10/1771-2: MBS:070027176

Internet stranica www.panexagm.com namijenjena je upravo vama, kako biste se približili tvrtci Panex AGM te njenim proizvodima i uslugama.

Vaš pristup i korištenje Internet stranice Panex AGM ovise o Vašem prihvaćanju dolje naznačenih uvjeta korištenja ove web stranice kao i Vašem postupanju u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

Suglasni ste i prihvaćate da PANEX AGM d.o.o., neće biti odgovorno za bilo koji gubitak ili štetu koji nastanu zbog Vašeg propusta da postupate u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga, te materijala s Internet stranica PANEXAGM pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici web stranica. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bi izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.

Sve informacije i slike dostupne na ovim stranicama isključivo su informativnog karaktera i ne moraju potpuno odgovarati dotičnoj robi. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovim stranicama ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja PANEX AGM d.o.o.

Informacije koje PANEX AGM d.o.o. objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. Međutim PANEX AGM d.o.o. ne jamci za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka na ovim web stranicama.

Naznačene cijene odgovaraju trenutnom cjeniku. Za točne cijene molimo kontaktirajte nas u našim prodajnim centrima.

PANEX AGM d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojim web stranicama, osobito one koje se odnose na tehničke karakteristike, opremu predstavljenih modela i cijene, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice. Za takve promjene PANEX AGM, njeni članovi mreže ili njeni zaposlenici ne snose odgovornost.

Informacije dostupne na web stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste u tom smislu suglasni da nećete PANEX AGM smatrati odgovornim za neostvarivanje svojih očekivanja u svezi s tim.