Gomark i Uniforest

STROJEVI ZA OBRADU DRVA

Pregledavanjem Web stranica naših dobavljača možete pronaći širi izbor strojeva, opreme i dijelova. Ukoliko traženo trenutno nemamo na zalihi, možemo Vam naručiti i dobaviti u prihvatljivom vremenskom roku.

GOMARK

Gomark d.o.o. je privatno poduzeće u vlastništvu familije Gosak i postoji od početka 1994 godine. U godini 2003 počeli su novu povijesnu priču, kada su osnovali novu proizvodnu liniju strojeva, koji se proizvode pod vlastitom markom LANCMAN, koja u intelektualnim vlastništvu poduzeća.

Proizvodi su vrhunske kvalitete i prodaju se po čitavom svjetu, u državama EU, u ostalim zemaljima Europe, u Rusiji, Australije, sjeverne i južne Amerike.
Sva proizvodnja bazira se na domaćem znanju i radi se na vrhunskim CNC strojevima. Pošto najbolje ideje nastaju u praksi, tako i oni poslužuju rješenja koja su za njihove kupce najbolje.

UNIFOREST

Uniforest je poduzeće s 25. godišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji strojevi za obradu drva i opreme. Njihovo temeljno usmjerenje je biti prilagodljivo, učinkovito i ekološki prihvatljivo poduzeće sa kvalitetnim, inovativnim i dizajnom definiranim strojevima.

Kontaktirajte nas

Prikupljeni certifikati koji su u skladu s europskim i nacionalnim propisima dokazujemo sljedeće karakteristike naših strojeva.