AL-KO i Meccanica Benassi

STROJEVI ZA VRT I OKUĆNICU

Pregledavanjem Web stranica naših dobavljača možete pronaći širi izbor strojeva, opreme i dijelova. Ukoliko traženo trenutno nemamo na zalihi, možemo Vam naručiti i dobaviti u prihvatljivom vremenskom roku.

AL-KO

AL-KO KOBER GROUP je osnovan 1931. sa direktorom Alois Kober kao malu trgovinu za obradu metala u Grosskötzu, u blizini Günzburg u Bavarskoj. Danas je globalni igrač među njemačkim srednjim poduzećima sa svojim “Gardentechom”, “Air Technology” i “Automotive “Podjela. 

Osim globalnog marketinga profesionalne vrtlarske i šumske opreme ( Strojevi za vrt i okućnicu ) , AL-KO je također proizvođač složenih ventilacijskih i klimatizacijskih uređaja, posebno za industrijsku uporabu. AL-KO je također dobavljač poznatih europskih proizvođača automobila. AL-KO KOBER GRUPA može se osvrnuti na više od 80 godina tradicije, a sada ga upravlja treća generacija obitelji.

Meccanica Benassi

Projektira i proizvodi profesionalnu opremu, čvrstu i pouzdanu, savršenu za održavanje vrtova i zelenih površina, kao i za pripremu tla: motokopačice, motorkosilice, usitnjivače (malčere), motokultivatore, transportere i traktore

Zaštitni znak Meccanica Benassi sada je postao sinonim za vrhunsku proizvodnju motokopačica, motokosilica, motokultivatora i opreme za održavanje vrta i malih poljop. zemljišta.

Kontaktirajte nas